Piesele Lego reușesc să ridice numeroase dileme părinților. Ar trebui să păstrăm seturile împreună sau să folosim cutii pentru seturi sau să le sortăm pe dimensiuni? Dacă ai pierdut instrucțiunile, ce poți să construiești?

Răspunsul la această ultimă întrebare vine de la Brickit.

Brickit folosește AI pentru a-ți scana Lego-ul și a-ți oferi idei de construcție. Așa că vei putea să construiești obiecte noi cu vechile piese de Lego.

Aplicația îți scanează grămada de piese de Lego, identifică fiecare piesă, îți dă idei despre ce să construiești cu ele și îți permite să împărtășești lucrurile pe care le faci cu alți fani ai micuțelor piese. Brickit are instrucțiuni meticuloase, dar tu nu ești nevoit să le urmezi la fel de meticulos. Pentru că improvizația are rolul ei și cu ea putem avea surprize plăcute.

Brickit este gratuită pentru 7 zile. Apoi, pentru a putea folosi aplicația, poți opta pentru abonamentul anual.

Cum funcționează?

Împrăștie piesele de Lego pe o masă și fă o fotografie. 

Pe baza fotografiei, Brickit va veni cu sute de idei de ce poate fi construit cu piesele din grămadă. Ba chiar îți va arăta locația exactă a fiecărei piese de care ai nevoie.

Principalul lucru care face posibilă aplicația Brickit este o minune a învățării automate. Realizează un număr infinit de modele 3D din cărămizi stivuite și lasă algoritmul celor de la Brickit să recunoască fiecare cărămidă din ele. Bineînțeles, uneori face greșeli, dar poți găsi cu ușurință alte piese ce pot ține locul celor identificate greșit. Poți opta să faci vizibile către ceilalți utilizatori modelele realizate. Acestea vor fi integrate în algoritm, ceea ce va putea genera noi modele.

Brickit poate recunoaște 1.600 de tipuri de cărămizi foarte răspândite, chiar și după cele mai mici fragmente din ele.

Mai multe detalii despre această aplicație găsești AICI

Citește ce trebuie să știi când plănuiești o excursie la LEGOLAND Billund AICI.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>