Ce spun cadrele didactice, consilierii școlari și părinții despre webinariile și atelierele la care au participat.

Mi-a plăcut modul cum ați gândit acest curs, cu contribuția mai multor specialiști. Modul de structurare a informatiilor a fost interesant și util.


Gianina Nica


Timp petrecut cu folos. Informații utile și folositoare. Cele referitoare la încrederea în sine pozitivă a elevilor.


Drăgan Maria Magdalena


A fost o experiență plăcută!


Maria


Interesant webinarul. Mi-au plăcut jocuri pe care le-am aflat în curs.


Guta Alexandrina


A fost un webinar util si creativ! Este prima dată când particip.


Gageanu Sineta


O experiență educativă și importantă din care am acumulat multe informații utile și am învățat câteva metode de prevenire a acest fenomen de bullying . Vă mulțumesc! Aș recomanda acest webinar.


Ciocan Valentina-Georgiana


Pentru mine a fost un timp petrecut cu folos în care am câștigat informații noi și mi-am completat imaginea legată de fenomenul bullying.


Irina Mihaela Coman


O experiență plăcută, interesantă și inedită.


Tudor Nicoleta Roxana


O experiență interesantă și o activitate complexă. Aș recomanda siguranța copiilor în mediul online.


Grigore Loredana


Informații utile. Acest curs l-aș recomanda învățătorilor.


Fotin Ramona


Cursul a fost informativ și concis, iar metodele propuse pentru combaterea acestui fenomen sunt foarte interesante.


Tudosie Aurelia Rodica


Experiența mea în cadrul webinarului a fost una foarte plăcută! Conținuturile livrate au prezentat elemente de noutate, au avut caracter practic-aplicativ, fiind, astfel, foarte utile în activitățile de prevenire și de combatere a fenomenului de bullying în școli. Prezentările realizate au fost clare, bine sintetizate și pe înțelesul tuturor. Mi-a plăcut, de asemenea, foarte mult, caracterul interactiv asigurat de traineri, cursanții având posibilitatea să participe activ la activitatea on-line, prin formularea de răspunsuri la cerințe, exprimarea de opinii și adresarea de întrebări. Asigurarea posibilității de a împărtăși experiențele profesionale personale atât ale trainerilor, cât și ale participanților a contribuit la crearea unei ambianțe afective pozitivă, stenică, de încredere și de validare profesională. Sper să colaborăm și în viitor! Mulțumesc, Parentropolis!

Recomand webinarul ”Soluții antibullying pentru profesori”


Gorun Sonia-Isabela


Experientă interesantă. Am primit foarte multe informații utile.

Aș recomanda cursul la care am participat.


GRUESCU ANDA-JANINA


Extrem de interesant si util cursul. Mulțumim frumos!


Ciobotea Alina-Nadia


O activitate deosebită, foarte bine realizată. Am învățat multe lucruri, exemplele date m-au ajutat să înțeleg ce strategii să aplic la clasă ca diriginte, pentru a descuraja bullyingul de orice tip. Toate cursurile de pe platforma cred că sunt interesante, le recomand.


CAMELIA PISCANU


Minunat... Am învățat lucruri noi și utile. Recomand acest curs.


Sîrbu Ionela-Beatrice


A fost o experiență rotundă și bogată. O experiență valoroasă, mai ales ca am fost privilegiați să vă avem ca musafiri în Cancelaria noastră virtuală!
Prezentările de familiarizare cu conceptele și prezența specialiștilor au fost grozave!
Momentele de interacțiune directă, cu întrebări și răspunsuri punctuale au adus plus-valoare întâlnirii.
Mulțumim!

Exact acest curs de 2 ore l-aș recomanda! Facilitează oricui înțelegerea conceptelor și aduce exemple concrete, studii de caz care pot fi întâlnite (din păcate...) în orice loc din jurul nostru! Și atunci... E bine să știm cum e corect, legal, dar și psihologic să procedăm.


Aurora Zamfir


Mi-a plăcut foarte mult abordarea subiectelor și studiilor de caz particulare - Soluții antibullying. Felicitări echipei! Sunt convinsă că tot pachetul de cursuri este interesant și aplicat. Așadar vă voi recomanda tuturor celor care au nevoie de informații și cunoștințe aplicate .


Ofelia Tulpan


A fost un webinar extrem de util în activitatea mea profesională. Mulțumim pentru informațiile utile pe care ni le-ați pus la dispoziție.


Anca Schintee


Ne-au plăcut mult, recomand

Legat de lista cu filme, am. Vizionat tot ce era cu cai si Berina
Ne-au plăcut mult, recomand

Balerina


Ana Maria


Mulțumesc frumos pentru oportunitate!


Teotoc Elena-Loredana


Au fost benefice informațiile. Recomand cu plăcere.


Florina Dumitru


Cartea este genială

Barbazuc - magicianul cuvintelor
Cartea este absolut super, f interactivă , f bine pusă la punct, conținutul f ușor de înțeles pentru copii, eu am făcut-o cadou unei prietene și fetița ei nu mai lasă cartea din mâna - cu ocazia asta a descoperit mai multe cărți scrise de Luminița. O bijuterie de carte care ar trebui să existe în fiecare casa. Mulțumim


Ancuta Boamfa


A fost interesant, de actualitate, clar formulate ideile, concis. Activitățile propuse pentru prevenirea și stoparea fenomenului de bullying au fost inedite, mi-au plăcut, cu siguranță le voi aplica la clasă. Felicitări!


Moldovan Lucreția


Fricometru - O activitate genială. Și eu foloseam termometrul emoțiilor și alte lucruri, dar acesta este exact ce aveam nevoie pentru frică. Multumesc!


Cristina Nila


Mi-a plăcut mult. A fost o trecere în revista a tehnicilor pe care le știu și le aplic și eu, chiar dacă nu mereu. Mi-a plăcut mult că poți să ai timp special de calitate și cu adolescenții. Mulțumesc. Aș recomanda prietenilor să vină la acest webinar, dacă se mai ține.


Mari


Unele aspecte menționate le stiam și mi-au fost validate (de ex., timpul special, conectarea), dar am aflat și lucruri noi. Pentru mine acest webinar este foarte util. Multumesc!


Manuela


Informații valoroase și bune practici pe care abia aștept să le pun în practică.


Stan Ala


A fost o experiență interesantă, cu însușire de noi cunoștinte privind aplicatiile potrivite pentru copii (preșcolari).


Burgheaua Rodica Mihaela


Informațiile au fost interesante, de un real folos. Mulțumim organizatorilor!


Boldea Camelia


A fost o sesiune online educativă și constructivă, bazată pe discuții, dezbateri susținute prin elemente audio și video, oferindu-mi oportunitatea unei participări directe ca și cum aș fi fost prezentă, în cadrul evenimentului.


Stratulat Natalia


Parentropolis is your one stop community to get your smart information and smart ideas from specialists in parenting, nutrition, health, well being and more, a place where you can share your ideas and concerns without being afraid to be judged or criticized. More than that is a platform where you can promote your business ideas, interact with the community within events online and onsite and get feedback. Questions are always welcome and answered. This is what I love about this community!


Andreea Tita


share this

Related Posts

>