Parentropolis Shop

Te rugăm să selectezi categoria de produse care te interesează

Ce spun clienții noștri despre produsele Parentropolis

Cartea este genială

Barbazuc - magicianul cuvintelor
Cartea este absolut super, f interactivă , f bine pusă la punct, conținutul f ușor de înțeles pentru copii, eu am făcut-o cadou unei prietene și fetița ei nu mai lasă cartea din mâna - cu ocazia asta a descoperit mai multe cărți scrise de Luminița. O bijuterie de carte care ar trebui să existe în fiecare casa. Mulțumim

Ancuta Boamfa

A fost interesant, de actualitate, clar formulate ideile, concis. Activitățile propuse pentru prevenirea și stoparea fenomenului de bullying au fost inedite, mi-au plăcut, cu siguranță le voi aplica la clasă. Felicitări!

Moldovan Lucreția

Fricometru - O activitate genială. Și eu foloseam termometrul emoțiilor și alte lucruri, dar acesta este exact ce aveam nevoie pentru frică. Multumesc!

Cristina Nila

Mi-a plăcut mult. A fost o trecere în revista a tehnicilor pe care le știu și le aplic și eu, chiar dacă nu mereu. Mi-a plăcut mult că poți să ai timp special de calitate și cu adolescenții. Mulțumesc. Aș recomanda prietenilor să vină la acest webinar, dacă se mai ține.

Mari

Unele aspecte menționate le stiam și mi-au fost validate (de ex., timpul special, conectarea), dar am aflat și lucruri noi. Pentru mine acest webinar este foarte util. Multumesc!

Manuela

Informații valoroase și bune practici pe care abia aștept să le pun în practică.

Stan Ala

A fost o experiență interesantă, cu însușire de noi cunoștinte privind aplicatiile potrivite pentru copii (preșcolari).

Burgheaua Rodica Mihaela

Informațiile au fost interesante, de un real folos. Mulțumim organizatorilor!

Boldea Camelia

A fost o sesiune online educativă și constructivă, bazată pe discuții, dezbateri susținute prin elemente audio și video, oferindu-mi oportunitatea unei participări directe ca și cum aș fi fost prezentă, în cadrul evenimentului.

Stratulat Natalia

Menționez că în cadrul webinarului am descoperit lucruri noi, care sunt utile, bune de pus în practică. Mi-a făcut plăcere să particip. Clipuri video, produs Kids Safe

Boldea Camelia
>