cadouri dinozauri

Am mai vorbit despre pasiunea Alexei pentru dinozauri și tot ce ține de creaturile preistorice. Am petrecut mult timp la ultimele aniversări și nu numai pentru a alege cadourile tematice. Am ajuns să avem un adevărat departament "Dinozauri și paleontologie" între jucăriile ei. Așa că m-am gândit să pun aici o listă de posibile idei pentru iubitorii de dinozauri.

O voi completa de fiecare dată când găsim ceva interesant. Nu voi pune linkuri spre magazine, pentru că prețurile se modifică și cel mai bine căutați varianta cea mai bună.

Jocuri cu dinozauri  
Dinosaur escape - Salvarea dinozaurilor de la Peaceable Kingdom  

3 dinozauri, multe ferigi, un T-Rex și un vulcan - acestea sunt elementele cu care copiii pot începe distracția. Vulcanul stă să erupă, dinozaurii s-au pierdut printre ferigi, iar T-Rex stă la pândă.

Jucătorii colaborează pentru a-i duce pe dinozauri pe insulă în siguranță.

Pentru a câștiga, copiii trebuie sa colaboreze și să descopere cei 3 dinozauri rătăciți înainte să completeze puzzle-ul vulcan.

dinosaur-escape-salvarea-dinozaurilor

Jocul dezvoltă: memoria, gândirea strategică, abilitățile de rezolvare a problemelor și îi învață pe copii să coopereze.

Vârsta recomandată: 4+. 

Dinozauri care Sforăie DINO-SNORE-US de la Orchard Toys

Scopul acestui joc este ca jucătorii să recupereze ouăle pe care T-Rex le-a furat. Când un jucător întâlnește pe drum o urmă de dinozaur, personajul T-rex este răsucit. Dacă el este treaz, îi încurcă pe jucătorii care ajung la capătul drumului și îi intoarce din drum la linia de start. Dacă T-rex doarme, atunci acel jucător învârte ruleta și recuperează de la T-Rex numărul de ouă indicat de ruletă. 

dinozauri-care-sforaie-dino-snore-us

Copiii pot învăța în timp ce se joacă, își dezvoltă abilitățile de numărare și de observare și exersează răbdarea de a-și aștepta rândul.

Vârsta recomandată: 4+. 

BrainBox Dinozauri de la BrainBox

Acest jocul îi ajută pe copii să învețe despre lumea preistorică și cu ajutorul cărților de joc își testează atenția la detalii.

În doar câteva secunde jucătorii trebuie să rețină cât mai multe amănunte care apar pe un cartonaș pentru ca mai apoi să răspundă la întrebările de verificare ale celorlalți jucători. Fiecare carte de joc prezintă o specie, cu detalii despre cum au trăit și ilustrații care dau viață fiecărui dinozaur. 

brainbox dinozauri

BrainBox este distractiv și oferă un antrenament pentru memorie, prin întrebările bazate pe memorie și pe observare. Este un joc ce poate fi jucat individual, în familie sau cu prietenii. 

Vârsta recomandată: 6+.

Urmează și alte jucării și cărți, dar am zis să încep cu jocuri și să adaug  pe parcurs.

Despre aventura noastră la Dinosauria Park din Creta am scris AICI.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>