cazare vacanta de iarna

Prietenii noștri de la funkytravel.ro au alcătuit un top al locurilor de cazare pentru vacanța de iarnă cu copiii.

Dacă îți dorești o zonă liniștită, cu aer curat, unde cei mici să aibă parc, o grădină unde să alerge, să interacționeze cu animăluțele și, dacă se poate, să fie și mâncare tradițională vezi topul.

1.      Viewtopia – The Secret Land: Căsuțe de poveste, în județul Cluj

Un tărâm de basm, în Valea Drăganului, județul Cluj. Departe de agitație, într-un loc ce pare ascuns, găsești două căsuțe de poveste – Căsuța mexicană și Căsuța albastră.

Căsuța mexicană îi va face pe cei mici să alerge spre ea, curioși fiind să vadă ce este înăuntru. În interior se află o bucătărie utilată, un spațiu de luat masa ce seamănă cu cel al piticilor, o sobă și o canapea micuță – unde să le spui povești înainte de culcare, un pat la parter pentru când somnul îi ia pe copii, o baie ce pare a lui Fred Flintstones și scări fermecătoare care duc spre un pat la etaj. 

Căsuța albastră pare o căsuță de jucărie, dar este foarte mare. Interiorul său cuprinde o bucătărie utilată complet, un mic living unde copiii pot să își pună eroii să urce munții de pe pereți, trei camere fiecare pentru două persoane și două băi. În grădina de povești, copiii aleargă liniștiți, respiră aer curat, se joacă în filigorii, pe podurile din lemn, se amuză la ping-pong ori pot învăța să pescuiască la lac.

Rezervă

 Viewtopia – The Secret Land

2. Casa cu Prispă: Relaxare pentru cei mici în parc și pentru părinți la SPA

Cum ar fi să-i supraveghezi pe copii din ciubăr ori din saună, în timp ce ei se joacă într-un parc cu leagăne, topogan și trambulină? Ar fi de vis! Și visul este real, la Casa cu Prispă, aflată într-o zonă liniștită, la 10 minute de Sighișoara. Cazarea este o casă specifică zonei, cu o grădină imensă, în care relaxarea își spune cuvântul.

În interior ai un apartament pentru 4 persoane, o cameră dublă și cinci camere triple, zonă de luat masa, o bucătărie utilată – inclusiv cu espressor, ca să-ți bei cafeaua pe prispă, la aer curat și peisaje frumoase.

Rezervă

Casa cu Prispă:
3. Green Dome: Cazare inedită la munte

Green Dome este înconjurat de copaci, liniște, aer curat și munți înalți și se află în Râșnov, județul Brașov. Copiii vor fi fermecați de glampingul Green Dome, care seamănă cu o stație spațială pe care ei, de obicei, o văd în desene animate sau o construiesc din Lego. După ce se minunează câteva momente, deschid ușa să vadă ce este înăuntru.

În interior este o bucătărie utilată, zonă de luat masa, un mic living unde să vă puteți uita seara la un film, o cameră pentru două persoane, o baie, iar la etaj sunt două paturi aflate aproape de geam – de unde copiii pot să urmărească stelele și Luna.

Rezervă

Green Dome
4. Potcoava Mountain Hideaway: Lecții de echitație, SPA și mâncare tradițională

La 2 ore de București, într-un paradis verde, cu aer curat și liniște se află Potcoava Mountain Hideaway. Potcoava Mountain Hideaway cuprinde 8 camere pentru familii, un spațiu de socializare și aveți parte de mâncare foarte bună, pregătită în fiecare zi.

Ce spui: lecții de echitație pentru toată familia, plimbări pe cai blânzi prin pădure, SPA (închis pe timpul pandemiei), povești la foc de tabără, cer plin cu stele și mâncare tradițională?

Rezervă

Potcoava Mountain Hideaway
5.  Piece of Dream: Căsuța din pădure

Căsuța se află într-o pădure, aproape de Râșnov și este păzită de doi câini pașnici. În interior vei descoperi o bucătărie utilată, zonă de luat masa, baie, două camere duble cu geamuri mari prin care să admiri natura.

În grădină, copiii pot alearga fericiți, sar pe trambulină, se dau în tobogan, se joacă fotbal și stau în hamace. Tot în grădină se află un grătar pe care poți să pregătești preparate delicioase pe care le poți mânca în foișorul situat aproape de apă. 

Rezervă

Piece of Dream

Mai multe fotografii și locuri de cazare pentru vacanța de iarnă găsești pe funkytravel.ro

Dacă vrei liniște, poți încerca și Poiana Viselor, despre care am scris AICI.

Iar dacă vrei cu adevărat să te relaxezi, fără crize și plâns, urmărește cursul Parentropolis ""Gestionarea emoțiilor copilului pas cu pas".

gestionarea emotiilorCe părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>