smart aventura parc

Dacă ați fost deja la Comana și la Edenland, iar copilul vrea alte aventuri, puteți încerca Smart Aventura Parc de lângă Sărata Monteoru.

La o oră și jumătate de mers din București, în comuna Merei, județul Buzău, găsești răcoare și trasee numai bune de încercat.

Parcul nu este atât de mare ca Edenland sau Comana, dar nici la fel de aglomerat.

Noi am prins o zi în care erau puțini oameni pe trasee, așa că nu a trebuit să așteptăm la fiecare trecere de carabină pe cablul de siguranță.

Există 4 trasee: galben și oranj pentru copii între 4 și 9 ani și verde și albastru +10 ani.

Prețurile sunt mai mici decât în parcurile de aventură de pe lângă București: 25 lei/2 ore pentru copii, 35 lei/ 2 ore pentru adulți. Dacă nu vă ajung 2 ore, ora suplimentară costă 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

smart aventura parc

Distracția începe cu echiparea și un instructaj făcut pe un traseu scurt, de antrenament.

Copiii pot parcurge traseul doar însoțiți de un adult.

Dificultatea provocărilor de pe aceste trasee crește progresiv. 

Maimuțica a fost super încântată!

Sfat: Deși echipamentul asigurat de reprezentanții parcului are în componență și cască, ia cu tine casca de bicicletă a copilului pentru a fi sigur că i se potrivește măsura.

De fiecare dată când mergem cu Alexa și vedem încântarea ei când se cocoață, ne gândim ca data viitoare să încercăm și noi.

Cum nu era aglomerat, am zis că a venit momentul să vedem cum stă treaba cu aventura prin copaci. 

Am râs mult, ne-am balansat, am alunecat, ne-am strecurat printre șipci la înălțime, am mers pe cablu și am devenit pentru câteva minute Spiderman. Spre amuzamentul Alexei!

smart aventura parc

Dacă te întrebi cât de sigure sunt sistemele de asigurare, reprezentanții parcului spun că sistemele de asigurare, conform standardului european EN 15567-1:2015, se împart în 5 categorii, de la A la E.

Clasa A este cea cu riscul cel mai mare de accidentare, clasa E fiind cea mai sigură pentru participanți.

Linia vieții continuă (Clasa E) este sistemul de asigurare folosit în construcţia parcului, acesta fiind considerat a fi printre cele mai sigure.
smart aventura parc

Între turele de cățărat ne-am răcorit cu suc la chioșcul din parc. Poți bea aici o cafea sau un ceai, sucuri sau chiar o bere sau puteți încerca clătitele delicioase.

Tot între trasee copii pot participa la atelierele smart: pictură, forest adventure, comunicare si mișcare sau oamenii orchestră.

smart aventura parc

Atenție: Dacă te gândești că în timp de copiii participă la ateliere, stai cu ochii în telefon, este bine de știut că în parc nu prea există semnal. În funcție de rețea, bineînțeles.

Poți descoperi și peretele de escaladă, pe care vă puteți testa curajul.

Oamenii de acolo ne-au spus că urmează să mai construiască încă 4 trasee, deci cu siguranță vom reveni.

După atâta cățărat, cu siguranța vi se va face foame. În zonă sunt mai multe restaurante care ne făceau cu ochiul, dar am ales Casa cu tei. Mâncarea este bună și poți încerca specialitatea locală, ciorba de babic.

În plus restaurantul are un loc de joacă mărișor și o ușă instagramabilă în pădure.

Când cauți un loc de relaxare, atât pentru copii cât pentru părinți, Smart Aventura Parc pate fi o variantă bună.

Foto: Am fost atât de relaxați, încât am uitat să facem poze, așa că am luat unele fotografii de pe pagina oficială Smart Aventura Parc.

Vezi și alte destinații de călătorie cu copilul AICI.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>