Chiar și o banală ieșire în parc poate deveni o aventură dacă pornești împreună cu copilul într-o adevărată vânătoare de comori. O vânătoare de comori poate fi o modalitate excelentă de a-i ține pe copii ocupați. De asemenea, copiii își dezvoltă abilități de orientare, gândire și atenția. Vânătorile de comori pot fi, de asemenea, o formă distractivă de conectare și ajută familiile să-și construiască amintiri speciale. Aceste căutări pot fi făcute în casă, în natură în jurul cartierului sau oriunde vă aflați. Este o activitate ușoară, creativă și accesibilă, de care se bucură atât copiii, cât și adulții. Timpul va trece mai repede în timp ce vezi căuta cu atenție o albină, un fluturaș, o floare sau o pisică. În plus, copilul va acorda mai multă atenție naturii și este un punct de plecare de discuții despre flori și animale. Noi am realizat un printabil cu lucruri de găsit în parc. Am testat pe copiii noștri și pe copiii prietenilor, așa că vă garantăm distracția. Descarcă și... spor la căutare!

Chiar și o banală ieșire în parc poate deveni o aventură dacă pornești împreună cu copilul într-o adevărată vânătoare de comori.

O vânătoare de comori poate fi o modalitate excelentă de a-i ține pe copii ocupați. De asemenea, copiii își dezvoltă abilități de orientare, gândire și atenția. Vânătorile de comori pot fi, de asemenea, o formă distractivă de conectare și ajută familiile să-și construiască amintiri speciale.

Aceste căutări pot fi făcute în casă, în natură în jurul cartierului sau oriunde vă aflați. Este o activitate ușoară, creativă și accesibilă, de care se bucură atât copiii, cât și adulții.

Timpul va trece mai repede în timp ce vezi căuta cu atenție o albină, un fluturaș, o floare sau o pisică. În plus, copilul va acorda mai multă atenție naturii și este un punct de plecare de discuții despre flori și animale.

Noi am realizat un printabil cu lucruri de găsit în parc. Am testat pe copiii noștri și pe copiii prietenilor, așa că vă garantăm distracția. Descarcă și... spor la căutare!

Descoperă cursurile Parentropolis.

Afișez 1 - 4 din 16 rezultate

 • Reduceri! gestionarea emotiilor

  Gestionarea emoțiilor copilului pas cu pas

  Prețul inițial a fost: € 31,57.Prețul curent este: € 27,55.
 • ebook

  Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe

   11,86
 • Copiii și tehnologia digitală

   17,49
 • Cum dezlipim copiii din fața ecranelor – Webinar

   11,46

Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>