Conil Fest

CONIL Fest, Festivalul Integrării a ajuns la a douăzecea ediție. Ediția aniversară are loc în 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București.

Asociația CONIL organizează un adevărat maraton dedicat tuturor copiilor, ca de fiecare dată la acest festival. 

Peste 1.500 de copii tipici și cu nevoi speciale vor prezenta momente artistice unice într-un cadru de poveste. Copii talentați din București și din țară vor fi prezenți la festival, iar alături de ei, vor participa și copii ucraineni talentați, refugiați din calea războiului.

Momentele artistice ale copiilor tipici se vor îmbina cu momente pline de emoție și sensibilitate aduse pe scenă de  grupurile de copii nevăzători din Școala pentru Deficienți de Vedere, copiii hipoacuzici de la Liceul Tehnnologic Special nr. 3, copii și tineri cu Sindrom Down aflați în grija unor asociații și fundații, copii cu autism și alte dizabilități, membrii ai Asociației CONIL.

Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pe întreaga durata de desfășurare. În foaierul Circului Metropolitan, pe copii îi așteaptă numeroase surprize – ateliere, standuri de carte, jucării, dulciuri și multe altele.

Asociația CONIL crede în talentul fiecărui copil, tipic sau atipic, român sau ucrainean și le  oferă șansa unui spectacol de neuitat în arena Circului Metropolitan București. Numai ÎMPREUNĂ putem reuși să demonstrăm că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie încurajată și promovată.

Parentropolis este partener media al evenimentului, alături de AGERPRES, București FM, Radio Itsy Bitsy, România Pozitivă.

Sună la numărul de telefon 0784.41.22.22 sau trimite un email la office@comil.ro și fii parte din poveste!

Rămâi la curent cu toate noutățile legate de eveniment AICI.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>