Pe Andreea Paraschiv am întâlnit-o într-o comunitate de femei antreprenor și apoi pe la diverse evenimente. Mi-a plăcut că este genul de persoană care are magnet la oameni și strânge în jurul ei femei care se susțin reciproc și își promovează afacerile împreună. Are grijă de o afacere cu bijuterii personalizate, o comunitate și doi copii. Am vrut să aflăm cum se împarte între aceste roluri.

Spui despre tine că ești "creatoare de povești spuse prin bijuterii". Cum ți-a venit ideea să creezi bijuterii personalizate?

Povestea mea a avut un drum oarecum natural. Îmi plăceau dintotdeauna bijuteriile, le "furam" pe ale mamei în copilărie. Apoi, am început sa mă joc eu cu mărgelele și să îmi creez cercei și brățări. Am ajuns să fac cadouri bijuterii meșterite de mine, iar ulterior să primesc comenzi. Și uite așa… am ajuns să fac bijuterii personalizate. Eu nu pot livra doar un inel. Eu livrez un inel cu poveste, cu emoții, cu putere dată de cuvintele sau simbolurile pe care le cuprinde.

andreea paraschiv
andreea paraschiv
Ce aduci diferit prin bijuteriile personalizate pe care le realizezi?

Bijuteriile BuzduBijoux sunt peste 80% personalizate. Fie că alegi cuvinte, simboluri, poze sau forme, ele sunt create așa cum îți dorești tu. Tocmai povestea de la care plecăm atunci când facem o bijuterie, o face specială și, de cele mai multe ori, unicat.

Un colier poate avea o poză cu cei dragi, o brățară are o poză cu cineva care te veghează din cer, un bănuț gravat cu datele de naștere ale bebelușului este a lui și numai a lui, bănuțul din argint pentru Moț devine amintirea acelui moment special și este personalizat pentru puiuțul care împlinește un an și doar pentru el. Fiecare creație poartă o emoție, duce mai departe un moment, este încărcată de gânduri bune și de bucurie.

Ești mamă a două minuni. Cât de greu este cu un adolescent, un copil mic și o afacere?

Este provocator, dar tocmai această provocare scoate tot ce este mai bun din mine. Învăț în fiecare zi. Învăț să fiu o mamă mai bună, învăț să cunosc emoțiile de adolescent, tantrumurile de bebeluș, dar și să îmi fac timp pentru mine, pentru ceea ce aleg să dezvolt din punct de vedere profesional.

Învăț să mă organizez, să prioritizeze, să planific, astfel încât fiecare dintre noi să aibă timpul lui dedicat. Soțul meu îmi este sprijin și el aduce echilibrul în agitația care este la noi în casă uneori.

andreea paraschiv
Ești și coordonatoarea unui grup de networking pentru mame antreprenor. Care sunt planurile tale pentru acest proiect?

Mums în Business București, este o parte din mine, este prea rece termenul proiect pentru ceea ce simt și ceea ce se întâmplă aici. Tocmai am sărbătorit 1 an de când coordonez această comunitate extraordinară și, dacă în anul acesta am creat conexiuni puternice și am plantat semințe, în 2023 planul este de orientare spre business. Sunt afaceri atât de variante și femei atât de pline de talent, încât îmi doresc ca toată lumea să afle de ele, iar ele să facă măreție prin afacerile lor.

Avem întâlniri de networking în fiecare lună, care se împart într-un moment de învățare și un restul de conectare, astfel încât să ne cunoaștem, să facem schimb de produse/servicii și ulterior să putem recomanda mai departe.

andreea paraschiv
Cum faci să le îmbini pe toate, ce te ajută să ai energie atunci când bateriile arată "low"?

Mă întorc acasă de fiecare dată când sunt low. Aici mi se încarcă bateriile. Fac o pauză, citesc, evit telefonul, fac doar ce, cât și cum am chef să fac. În limita în care mi-o permit copiii evident:) Mai fug 2-3 ore doar cu soțul meu, atunci când ne ajută bunicii. Și scriu, pun pe hârtie ce simt, cum simt și las să se ducă.

Unde te găsim? 

Conturile personale:

FB: https://www.facebook.com/andreea.buzd/

Insta: https://www.instagram.com/andreea_paraschiv_/

Conturile BuzduBijoux:

FB: https://www.facebook.com/BuzduBijoux/

Insta: https://www.instagram.com/buzdubijoux/

Comunitatea MIB București: https://www.facebook.com/groups/2574754769516306/


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>