da vinci kids

Cine spune că știința trebuie să fie întotdeauna serioasă?

Imaginația este o componentă esențială a copilăriei și îi ajută pe copii să deprindă multe abilități importante pe tot parcursul vieții.

Copiii pot lua un obiect obișnuit, o cutie sau o bucată de pânză, să zicem, iar acesta devine o căsuță sau pelerina unui erou. Și petrec ore în șir făcând jocuri de rol. Aceste jocuri aparent simple sunt cruciale pentru dezvoltarea unui copil, oferindu-le creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor de care vor avea nevoie ca adulți.

În ultimele decenii, educația se transformă, iar aplicațiile educative fac învățarea mai ușoară și mai interesantă.

Astăzi ne-am propus să îți povestim despre noile producții ale postului TV Da Vinci, dar și despre cele mai noi jocuri din aplicația Da Vinci Kids.

O cutie veche de pantofi poate deveni decor pentru o scenă de teatru, iar din pet-uri, scotch, baloane, plastilină și bucăți de hârtie pot apărea creații minunate. Da Vinci  încurajează creativitatea în noua producție originală Laboratorul de Creații Minunate. Copiii află lucruri surprinzătoare cu ajutorul acestor modele și mașinării uimitoare. Lămpi cu lavă, periscoape, poduri și elicoptere, aceste experimente pot fi făcute cu cele mai banale obiecte din casă.

Duminica la ora 10:00, fii gata pentru laboratorul creativ Da Vinci.

da vinci kids

Iar dacă ai un copil fascinat de cabluri și prize, cu siguranță îi va plăcea să descopere secretele circuitelor, conductivității și multe altele. Da Vinci a pregătit producția originală Despre electricitate cu Smorph. Misterele electicității sunt dezvăluite de Smorph, prietenul ideal pentru întreaga familie. Nostim, isteț și un pic... trăsnit.

Din 3 octombrie, Smorph vine pe Da Vinci, duminica la ora 10:15.

da vinci kids

Pentru că a început școala și probabil vei auzi de la cel mic “nu îmi place matematica”, află că există o variantă amuzantă de a înțelege matematica. 21 de jocuri matematice noi și originale, care vor capta mințile și inimile copiii, sunt disponibile în aplicația Da Vinci Kids.

Programele sunt realizate de experți în domeniu și supravegheate de specialiști în psihologie infantilă. Jocurile oferă o metodă activă, aplicată, de a învăța prin a face, spre deosebire de metoda clasică în care profesorul vorbește, iar copiii ascultă.

Pirați, meduze, comori, monstruleți, lilieci sau roboți, cu toții îi ajută pe copii să numere și să facă socoteli, mai ușoare sau mai grele.

Fiecare joc aprofundează o altă operație matematică, dezvoltă logica și plăcerea de a rezolva probleme într-un mod distractiv.

da vinci kids

Creatorii acestor jocuri au vrut să se asigure că sunt benefice pentru copii și le-au dus la teste la laboratorul Play2Prevent al Universității Yale (SUA). Concluzia Universității Yale a fost că aceste jocuri sunt educaționale și foarte folositoare în procesul de învățare.

„Oferim un univers de cunoaștere sigur și non-violent pentru toți cei care cred că învățarea nu are vârstă și durează o viață întreagă. Oferta noastră îi pregătește pe copii pentru provocările noului secol. Îi familiarizează cu ultimele tehnologii și tendințe. Îi încurajează să gândească critic, să comunice și să prindă drag de învățătură. Să dea frâu liber imaginației și să facă experimente științifice cu obiecte care le sunt la îndemână.” declară Douglas Lloyd, CEO Da Vinci.

Programele educaționale pentru întreaga familie Da Vinci sunt diponibile în HD, 24 de ore în rețelele marilor operatori din România, precum RCS & RDS sau Vodafone, dar și la numeroși operatori de cablu locali. Toate programele și jocurile sunt traduse în română și sunt certificate KidSafe și non-violente.

Aplicația Da Vinci Kids este disponibilă atât pentru IOS, cât și pentru Android. Cu un singur abonament, poate fi folosită simultan pe până la cinci dispozitive – telefoane mobile, tablete sau televizoare smart.

Descoperă emisiunile originale pe canalul Da Vinci sau descarcă aplicația Da Vinci Kids.

Membrii comunității Parentropolis pot utiliza Da Vinci Kids gratuit, timp de o lună, pe până la cinci dispozitive simultan cu un abonament (smart tv, tabletă, telefon).

Linkul ofertei este aici.

La Da Vinci Kids, distracția și învățarea merg mână în mână.

da vinci kids

Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>