Regresie hipnotică pentru Fericire, Bucurie și Încredere

  • Cursuri
  • Regresie hipnotică pentru Fericire, Bucurie și Încredere

Curs Premium

None

Video/Text

Video/Text

Meditatii

2 Lessons

0% Not started

Regresie hipnotică pentru Fericire, Bucurie și Încredere

Curs Premium

Te invităm să urmărești acest material pentru a înțelege cum poți folosi regresia în așa fel incât să ajungi la rezultatele dorite.

Video lesson

Follow

About the teacher

Laura Hanganu

 

„FERICIREA SE POATE OBȚINE PRIN ANTRENAREA MINȚII” Dalai Lama

Misiunea mea este să îi ghidez pe oameni să se elibereze de limitările, constrângerile și suferința din trecut. Să trăiască viața cu bucurie, fără teamă, cu îndrăzneală și să își manifeste întregul potențial care ne-a fost dat ca ființe umane. Să creeze un impact pozitiv asupra celor dragi. Să se bucure de viață.

Am trecut de-a lungul vieții prin mai multe transformări, dar schimbarea în atitudine pe care mi-a adus-o hipnoza a fost una fenomenală.
Cred că oamenii sunt extraodinari și capabili să facă lucruri mărețe.
Îmi place să îmi folosesc abilitățile și experiența pentru a face lumea un loc în care cu toții să trăim în pace, bucurie si armonie.
Potențialul oamenilor mă fascinează. Puterea interioară și transformarea către o viață cu sens și de succes, acestea sunt lucrurile care mă motivează.
Întotdeauna am fost captivată de mintea umană. Cum ne accesăm potențialul? Ce face diferența dintre a avea succes și a eșua? Cum ne putem conecta la un nivel profund, să transformăm visele în realitate?

Rapid Transformational Therapist (RTT)
Clinical Hypnotherapist
NLP Master Coach{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>