oscar david melling

Oscar este un urs simpatic care trece prin tot felul de aventuri alături de prietenii săi, Iepurica și prietenii săltăreți, Mielușel, Câlțișoara și oițele, Bufnița și Văcuța.

Seria cuprinde 6 cărți:

  • Te iubim, Oscar!
  • Oscar nu doarme acasă
  • Oscar vrea o îmbrățișare
  • Nu-i nimic, Oscar!
  • Oscar merge la școală
  • Oscar, la mulți ani!
Oscar David Melling

În fiecare dintre ele Oscar descoperă într-un mod amuzant ce înseamnă prietenia, dragostea și respectul pentru ceilalți.

Descoperă emoțiile împreună cu cel mic în eBook-ul “Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe” AICI.

În “La mulți ani, Oscar!” Oscar își sărbătorește ziua de naștere, pregătește baloane și își invită toții prietenii. Dar neastâmpărații lui verișori gemeni par să strice petrecerea.

În “Oscar vrea o îmbrățișare” Oscar caută pe cineva să îl strângă în brațe și descoperă  ca cei din jur sunt fie prea mari, fie prea lungi, fie nu stau locului pentru a fi îmbrățișați. Până la urmă ajunge fix de unde plecase și primește o îmbrățișare drăgăstoasă.

“Oscar merge la școală” este despre un nou capitol în viața lui Oscar: începe școala. Și sunt atâtea de descoperit la Școala Prichindeilor.

În “Te iubim, Oscar” toată lumea are un prieten foarte bun, în afară de Oscar. Dar ceea ce căuta el era chiar sub nasul lui.

“Nu-i nimic, Oscar” este despre o căciulă pe care Oscar o primește cadou, dar o strică destul de rapid. Îngrijorat de ce va spune tatăl lui, încearcă să găsească o soluție să o repare. Până la urmă totul se rezolvă, iar Oscar scapă de neliniște.

În “Oscar nu doarme acasă” Oscar este invitat să doarmă peste noapte la Iepurica. Își împachetează pijamaua cu albine, periuța de dinți și o carte de povești și pleacă. Doar că nu este loc destul pentru toți invitații. Până la urmă toată lumea se distrează și dorm cu toții foarte bine.    

Oscar David Melling

Textele sunt simple și amuzante, perfecte pentru micii ascultători. David Melling a creat un personaj adorabil: Oscar, cu nasul lui prea mare și fularul roșu, va cuceri inimile celor mici și îi va face să râdă. La fel și celelalte personaje sunt desenate simpatic și se completează minunat.

Oscar David Melling

Ultimele pagini sunt în fiecare carte dedicate explicării diferitelor tipuri de îmbrățișări, căciuli sau listei de obiecte de luat atunci când mergi să dormi la un prieten. Și sunt foarte haioase.

Oscar David Melling

David Melling este un scriitor si ilustrator recunoscut pe plan international. A ilustrat peste 60 de carti, care au fost traduse in peste 30 de limbi si vandute in peste 3 milioane de exemplare. Volumele lui au fost nominalizate la premii importante, printre care se numara si Medalia Kate Greenaway.

Cărțile au apărut la editura Litera, iar vârsta recomandată este de 2-6 ani.

Le găsești aici.

Intră în colțul de lectură Parentropolis, unde găsești recenzii de cărți pentru copii, dar și pentru părinți. 


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>