Webinar Parentropolis

Cum dezlipim copiii din fața ecranelor?

webinar ruxandra vasile

70 LEI

50 LEI

Ecranele au devenit un fel de “suzetă modernă”. Calmează și liniștesc copiii, cu ele copiii mănâncă mai repede și tot ele reduc nevoia de atenție și supraveghere din partea părinților. Copii își găsesc refugiul și distracția în ecrane.

Dar ca orice lucru folosit prea mult, tehnologia poate dă dependență, iar copiii nu reacționează bine când li se interzice accesul la tehnologie.

  • De ce nu pot copiii să se desprindă de la ecrane?
  • De ce de cele mai multe ori încercarea de a închide tableta sau telefonul se lasă cu plâns și eventual cu țipete?
  • Ce se întâmplă cu copiii atunci când copiii se joacă pe tabletă sau telefon și nu sunt conectați cu părinții?

Imaginează-ți că ești la job, dar managerul tău nu îți dă o listă clară de responsabilități și sarcini. Poți face ce vrei tu. Și cu toate acestea trebuie să te ridici la nivelul unor așteptări care nu ți-au fost comunicate și nu ai voie să dezamăgești.

Cum te-ai simți? Confuz și frustrat probabil, nu?

Exact la fel se simte și copilul care nu are limite. El este copleșit de puterea pe care o are și pe care nu știe să o gestioneze.

Află de ce sunt bune limitele atunci când vorbim despre relația copiilor cu tehnologia de la Ruxandra Vasile, Instructor Certificat Hand in Hand Parenting.

Cine este Ruxandra Vasile?

Este mamă a trei copii minunați și înainte de a deveni părinte și-a construit o carieră în domeniul informației și a fost manager IT de succes. Acum studiază și psihologia pentru a ajuta cât mai mulți părinți, bunici și educatori să găsească drumul spre relații sănătoase, pline de bucurie si conectare cu copiii aflați în îngrijirea lor.

Limitele sunt bune și sănătoase atâta timp cât sunt setate cu fermitate și blândețe.

Învață să pui limite în relația copilului tău cu ecranele la webinarul înregistrat „Cum dezlipim copilul din fața ecranelor?”.

Prețul webinarului este de 70 de lei.

Beneficiaza de oferta si accesează la webinarul înregistrat cu doar 50 de lei.*

*Oferta este valabilă în perioada 5 Noiembrie 2021 - 20 Noiembrie 2021.

Și noi suntem părinți și ne confruntăm cu aceleași provocări ca și tine. De aceea căutăm constant soluții pentru a sprijini părinții în cel mai bun mod cu putință.

De ce sa cumperi cursurile și webinariile oferite de noi? 

Pentru că:

1. Primești informații de calitate direct de la experți în parenting, psihologi, consilieri de dezvoltare personală.

2. Ai acces instant la toate cursurile și webinariile cupărate de la noi pe o singură platformă.

3. Poți accesa non-stop informația de pe orice device conectat la internet.

4. Poți urmări toate materialele împreună cu partenerul/partenere pentru a lua cele mai bune decizii împreună.


Mari

Mi-a plăcut mult. A fost o trecere în revista a tehnicilor pe care le știu și le aplic și eu, chiar dacă nu mereu. Mi-a plăcut mult că poți să ai timp special de calitate și cu adolescenții. Mulțumesc. Aș recomanda prietenilor să vină la acest webinar, dacă se mai ține.


Manuela

Unele aspecte menționate le stiam și mi-au fost validate (de ex., timpul special, conectarea), dar am aflat și lucruri noi. Pentru mine acest webinar este foarte util. Multumesc!

>