Cum alegem aplicațiile potrivite pentru copii?

.

Studiile arată ca la nivel mondial, aproximativ unul din trei utilizatori de internet este copil sau adolescent  sub 18 ani.

Timpul petrecut de copii în fața ecranelor este un subiect foarte important și dezbătut în această perioadă.  Tehnologia digitală a schimbat deja lumea în care trăim, iar pe măsură ce tot mai mulți copii se conectează la mediul online, copilăria lor se schimbă.

Copiii pot învăța cu ajutorul aplicațiilor, iar Internetul le poate deschide uși la care generațiile anterioare nici măcar nu au visat.

Prin utilizarea device-urilor electronice, copiii învață să primească plăcere fără efort  și fac mai greu față interacțiunilor sociale, care necesită atenție și implicare. Cum știm însă că o aplicație foarte populară este potrivită și stimulatoare pentru copii? Cum știm dacă este nocivă?

În acest webinar vorbim despre contextul actual și despre criteriile pentru alegerea aplicațiilor educative cu Laura Ion, trainer acreditat și consilier pentru dezvoltare personală, cu experiență de peste 14 ani în domeniul IT.

Pasiunea pentru acest domeniu a dus la o reinventare personală și profesională. Laura este specialist in Digital Literacy and Online Safety for kids și a urmat cursurile  NSPCC pe tema “Keeping Children safe online” și “Cyberbullying”.

Sprijină-ti copilul în relația lui cu tehnologia, fă alegeri sănătoase pentru dezvoltarea lui.

>