Vânătoare de comori în natură

Chiar și o banală ieșire în parc poate deveni o aventură dacă pornești împreună cu copilul într-o adevărată vânătoare de comori.

O vânătoare de comori poate fi o modalitate excelentă de a-i ține pe copii ocupați. De asemenea, copiii își dezvoltă abilități de orientare, gândire și atenția. Vânătorile de comori pot fi, de asemenea, o formă distractivă de conectare și ajută familiile să-și construiască amintiri speciale.

Aceste căutări pot fi făcute în casă, în natură în jurul cartierului sau oriunde vă aflați. Este o activitate ușoară, creativă și accesibilă, de care se bucură atât copiii, cât și adulții.

Timpul va trece mai repede în timp ce vezi căuta cu atenție o albină, un fluturaș, o floare sau o pisică. În plus, copilul va acorda mai multă atenție naturii și este un punct de plecare de discuții despre flori și animale.

Noi am realizat un printabil cu lucruri de găsit în parc. Am testat pe copiii noștri și pe copiii prietenilor, așa că vă garantăm distracția.
Descarcă și... spor la căutare!


Se poate întâmpla ca, după distracția din parc, ajunși acasă să urmeze un tantrum. Vine parcă din senin și nu prea înțelegi cum, după așa o zi minunată, copilul să fie atât de nervos.

Dacă vrei să înțelegi mai bine emoțiile copilului tău, descoperă mai multe despre în eBookul "Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe", material documentat de psihologul nostru, Andreea Georgescu.

Vezi eBookul aici.

>