mos nicolae

Moș Nicolae mi s-a părut tot timpul tipul mai retras, sfios, care deși face cam aceeași treabă ca și colegul Moș Crăciun, nu a angajat PR-ul potrivit. Este adevărat, Moș Crăciun a avut parte de avansare și promovare masivă, de la Coca Cola în special. În schimb timidul Nicolae este mai în banca lui, nu iese în evidență. Iar faima lui este mai mică decât cea a lui Crăciun.

Și nu e bine pentru Moș Nicolae!

Moș Crăciun are reni, spiriduși, este așteptat cu biscuiți și lapte de copii, are brad frumos împodobit, ba chiar există și o doamnă Crăciun.

Nicolae nu are infrastructură și ajutoare, aduce darurile la ușa de la intrare, nu în sufragerie, în cizmulițe poate nu chiar întotdeauna curate. În plus, copiii sunt amenințați că le poate aduce nuielușe celor neascultători! Sper eu să scăpăm de ideea de nuielușe, chiar și ca simplă amenințare care planează deasupra capului copiilor.

Moș Nicolae vine uneori, în unele zone, pe un cal alb. Dar cine mai are un cal putere în zilele noastre? Moș Crăciun are reni, chiar… 8 reni!

Acestea fiind zise, ca să echilibrăm puțin balanța între moși, noi i-am scris o scrisorică și lui Moș Nicolae. Doar ca să îl salutăm, nu i-am cerut nimic! Ne aduce el ce vrea. O carte probabil!

Așa că scrieți-i și lui Moș Nicolae!

Iar dacă vreți ca micuții să fie pregătiți pentru venirea lui Moș Nicolae, ascultați împreună Poveștile Cristinei:  “În căutarea lui Moș Nicolae” sau “Adio, nuielușe”.

mos nicolae

AICI găsești model de scrisoare pentru Moș Crăciun.

Moșul poate să aducă părinților produse din magazinul Parentropolis. Vezi AICI ce poți comanda.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>