rezolutii pentru anul nou

Ai alcătuit lista de rezoluții de Anul Nou pentru 2022?

Cele mai frecvente rezoluții care apar la începutul anului sunt probabil: “să slăbesc”, “să fiu mai organizat”, “să mănânc sănătos”, “să fac mai mult sport”, “să călătoresc mai mult”, iar lista poate continua.

Ai pus pe lista ta și o hotărâre care va avea un impact asupra familiei tale pe viitor? O hotărâre care va aduce pace și bucurie în casa ta?

Hotărăște-te să fii cel mai bun pentru cei mai importanți oameni din viața ta!

Cum poți face lucrul acesta?

1. Regândește modul în care îți petreci timpul cu copilul tău.

Abandonează multitasking-ul măcar 10 minute în fiecare zi și fii acolo cu atenția centrată pe  copilul tău. De cele mai multe ori comportamentele iraționale apar din nevoia celui mic de conectare.

2. Asigură-te că cel mic are parte de suficient somn.

Copiii nu recunosc aproape niciodată, dar au nevoie de ore regulate de culcare și de somn pentru a fi în formă. Somnul este foarte important pentru noi toți, iar din cauza oboselii pot apărea certuri, crize și lacrimi.

3. Fii exemplu pentru copilul tău și arată-i tu cum vrei ca el să se poarte.

Mulți părinți nu își dau seama sau nu vor să recunoască modul în care lucrurile pe care ei le fac contribuie la comportamentul negativ al copiilor lor. Atunci când una spunem și alta facem, transmitem mesajul că regulile sunt opționale. Fii constant în acțiunile tale.

4. Dă-i copilului o responsabilitate.

Dacă te enervează când copilul nu te ajută prin casă, acum este momentul pentru o schimbare. Copiii de toate vârstele se simt bine atunci când sunt utili. Când împărțiți munca, vă veți putea bucura mai bine de timpul petrecut cu familia.

5. Organizează întâlniri de familie.

Între serviciu, școală, cumpărături, ore de balet, engleză, înot și toate activitățile unei familii, uităm câteodată să ne simțim bine împreună. Organizează în weekend întâlniri cu întreaga familie în care să vă relaxați și să vă conectați. Este o bună ocazie pentru o ieșire în natură sau pentru timp special în interior.

6. Cumpără programul “Minutul Tău de Parenting”. 

Informațiile din acest program te vor aduce mai aproape de relația strânsă pe care ți-o dorești cu copilul tău. Acordă-ți un minut pe zi pentru a câștiga încredere în abilitățile tale de părinte.

Testează programul “Minutul Tău de Parenting”: primești informația pe email 14 zile GRATUIT, fără obligații. 


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>