gradina urbana conil

Ideea unei grădini urbane sună bine oricând. Dar dacă este vorba despre o grădină în care copiii speciali învăța despre mediu și despre alimentație sănătoasă, ideea sună chiar și mai bine.

Asociația Conil a deschis activitățile de voluntariat în Grădina Urbană CONIL!

Alături de finanțatorii proiectului, Mega Image, Asociația Conil își dorește ca beneficiarii terapiei prin horticultură să își dezvolte atenția, răbdarea, să își sporească curiozitatea și spiritul de echipă.

Grădina Urbană CONIL este susținută în cadrul programului Mega Proiecte de Azi Pentru Mâine, campanie națională de proiecte ce doresc implementarea celor mai bune soluții la două din problemele majore ale zilelor noastre: mai puțin consum de plastic, mai puțină risipă de alimente.

Datorită sprijinului oferit de Mega Image, copiii cu nevoi speciale din cadrul Școlii Primare Conil s-au bucurat de o activitate benefică atât în scop terapeutic cât și în scop recreativ. Au plantat flori, arbuști, fructe și legume, au fost atenți la fiecare indicație, au fost grijulii cu plantele, s-au distrat și au înțeles că sunt capabili să creeze lucruri frumoase împreună!

Asociația Conil își propune derularea cât mai multor activități în cadrul Grădinii Urbane, benefice atât copiilor cu nevoi speciale cât și mediului înconjurător.

CONIL înseamnă mai mult decât o asociație inființată pentru a oferi sprijin copiilor speciali. CONIL înseamnă o șansă reală la o viață aproape normală pentru sute de copiii cu diferite dizabilități, autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. CONIL înseamnă liniște, echilibru financiar și speranță pentru sute de familii, care se confruntă cu un astfel de diagnostic. CONIL se definește ca “furnizori oficiali de zâmbete” pentru copiii speciali și familiile lor.

Dacă și tu vrei să faci parte din frumoasa poveste a copiilor speciali, sună la 0784.412.222 sau trimite un email la office@conil.ro. Vei primi toate informațiile despre cum te poți implica și susține educația, recuperarea și integrarea copiilor speciali.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>