Cei mai implicați lideri în proiecte dedicate binelui copiilor s-au întâlnit la cea de a IX-a ediție a Galei Lideri pentru Liderași powered by Itsy Bitsy. Peste 300 de invitați au aplaudat la scenă deschisă oameni care și-au dedicat în 2023 energia, timpul și resursele pentru a construi o viață mai bună copiilor din România, împreună cu adulții din jurul lor, părinți, profesori, autorități. Cei prezenți au adus recunoștință celor de pe scenă și încurajări pentru a-și duce mai departe proiectele.

Gala Lideri pentru Liderași powered by Itsy Bitsy s-a desfășurat într-un mediu elegant, la Le Château – Castelul din inima Bucureștiului și a fost transmisă în direct pe Facebook și Linkedin Itsy Bitsy. Gazdă a fost cunoscuta realizatoare de emisiuni pentru sănătate Simona Bălănescu, iar cele mai apreciate momente ale serii au fost cu siguranță cele în care copiii au fost în prim plan. Deschiderea Galei a fost făcută de co-fondatorii Itsy Bitsy, Nadia și Felix Tătaru, care au reamintit publicului că în fiecare copil există o lume magică, pe care noi, adulții, avem misiunea de a o lăsa să strălucească și de a o susține cu tot ce putem.

Primul trofeu al serii, de Lider inspirațional în educație, a fost oferit cunoscutului Prof. Dr. Florian Colceag, pentru întreaga carieră dedicată educației

La categoria Liderii anului 2023 în educație prin lectură, trofeul a fost oferit specialistei Oana Moraru.

Trofeul la categoria Liderii anului 2023 în incluziune socială a fost oferit Cristinei Chiriac, președinta CONAF, inițiatoarea programului național ”Pactul pentru Tineri”.

Trofeul la categoria Liderii anului 2023 în educație experiențială pentru copii a fost câștigat de Adrian Apostu, managerul administrativ al parcului Dino Parc.

Trofeul la categoria Liderii anului 2023 în implicare socială a fost primit de Vlad Plăcintă, fondatorul Asociației „Salvează o inimă”.

În afară de decernarea trofeelor Itsy Bitsy liderilor care au dat dovadă de curaj, încredere, determinare și tenacitate și au făcut lucruri minunate în beneficiul copiilor, au fost oferite și 12 premii speciale pentru brandurile care au dezvoltat programe și campanii sociale menite să îmbunătățească viața copiilor, părinților și profesorilor.

Premiile Edutainment Leadership Award for business organization au fost decernate următoarelor branduri:
 • AQUA CARPATICA – Pentru campaniile sociale privind adoptarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor și părinților.
 • AUCHAN – Pentru campaniile sociale dedicate consumului responsabil și timpului de calitate părinte-copil.
 • BCR – Pentru campaniile sociale privind educația financiară în rândul copiilor și părinților.
 • DECATHLON – Pentru campanii sociale dedicate educației prin sport pentru familiile cu copii.
 • Groupama – Pentru campaniile sociale privind abordarea cu optimism a vieții și viitorului copiilor.
 • IKEA – Pentru programul social ,,IKEA Play Days” de încurajare a timpului de calitate părinte-copil.
 • LEGO – Pentru campaniile sociale de dezvoltare a creativității, spiritului ludic și a colaborării în rândul copiilor și părinților.
 • NESTLE – Pentru campaniile sociale privind adoptarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.
 • PPC Energie & PPC Energie Muntenia – Pentru campania socială ,,Fii smart pe energie” privind educarea copiilor pentru o viață sustenabilă și eficientă din punct de vedere energetic.
 • REHAU – Pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficientă, siguranță și confort în viață de familie.
 • SYNEVO – Pentru utilizarea realității virtuale în centrele de recoltare probe medicale pentru copii.
 • SUZUKI – Pentru campaniile sociale de siguranță în trafic dedicate familiilor cu copii.

Noi ne bucurăm de fiecare dată să fim printre oameni care fac lucruri fabuloase pentru copii,


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>