Timp de 7 zile poți asculta  gratuit Meditația pentru Chakra 4 – Iubire Infinită

Chakra 4 este chakra inimii și este responsabilă de Iubire, Compasiune și Recunoștință. Iubirea de sine și iubirea pe care o manifești către ceilalți.

Chakra 4 este chakra inimii și este responsabilă de Iubire, Compasiune și Recunoștință. Iubirea de sine și iubirea pe care o manifești către ceilalți.

Chakra inimii este creuzetul de transformare prin care toată energia trebuie să treacă. 

Aceasta Chakra conectează corpul și mintea cu spiritul. Este sediul sentimentelor de iubire. Capacitatea de iubire de sine, de a-i iubi pe ceilalți, de a primi și oferi iubire. 

Organele corespondente: inimă, plămâni, sistemul circulator, umeri, partea superioară a spatelui, piept, sistemul imunitar.

Probleme posibile: Când aceasta Chakra este în dezechilibru sau este blocată pot să apară: indecizie,  îți plângi de milă, teama de a renunța la atașamente, teama de a fi rănit, gânduri de tipul nu merit iubire, nu merit să fiu iubit, teama de a trăi viața, lipsa de iubire pentru viață.

Când să asculți Meditația pentru Chakra 4 - Iubire infinită:

  • În fiecare zi pentru că acestă Chakra procesează fricile, entuziasmul, emoțiile, așteptările. 
  • În fiecare zi pentru că procesează schimbările neașteptate din viața noastră, pentru că nu vrem ca lumea nostră să se schimbe într-un fel în care nu am plănuit. 
  • În fiecare zi pentru că această Chakra a Inimii te ajută să fii generos și iertător, să te iubești pe tine, să faci față furiei.
  • În fiecare zi pentru că atunci când inima ta este plină de iubire, mânia dispare și descoperi ce îți aduce bucurie cu adevărat.
  • În fiecare zi pentru că te ajuta să vorbesti cu înțelegere, compasiune și iubire chiar și cu cei pe care nu îi placi.

Această meditație ghidată face parte din programul “7 meditații INSTANT pentru Iubire, Liniște & Creativitate”.

Dacă te interesează să echilibrezi și celelalte chakre, cumpără acest program până pe 24 decembrie și îl poți oferi cadou și unui prieten. Tot ce trebuie să faci este să ne spui adresa de email a unei persoane dragi, iar aceasta va primi acces gratuit la „7 meditații INSTANT pentru Iubire, Liniște & Creativitate”. 


>