Înscrie-te la MARATONUL EMOȚIILOR, 7 zile în care dezvolți vocabularul emoțional al copilului tău!

maraton emotii

De ce este important să dezvoltăm inteligența emoțională a copiilor?

Pentru că, în acest fel, ei vor fi mai bine pregătiți pentru provocările vieții, vor deveni adulți echilibrați, care vor gestiona rațional și calm situații complicate.

Un copil inteligent din punct de vedere emoțional este conștient de emoțiile sale și vorbește liber despre ele, recunoscând în același timp emoțiile celor din jur.

Dacă îți dorești ca cel mic să știe să-și identifice, să gestioneze emoțiile negative și să manifeste comportamente rezonabile, chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori și să nu abandoneze o activitate atunci când aceasta devine dificilă, te invităm să te înscrii ACUM la MARATONUL EMOȚIILOR.

Abilitatea de autoreglare emotionala (self regulation) se dezvoltă doar după ce putem identifica, manifesta și gestiona emoțiile pe care le simțim.

Înscrie-te la Maratonul emoțiilor!

7 zile la rând primești câte un email în care descoperi o emoție dificil de gestionat pentru copii, dar chiar și pentru noi câteodată.

Vei putea să recunoști la tine acea emoție și vei ști să îl înveți și pe cel mic prin joc cum să identifice emoțiile la el și la ceilalți.

Începe astăzi maratonul de 7 zile și dezvoltă vocabularul emoțional al tău și al copilului tău!


>