Cum să setezi copilului limite blânde, dar ferme

  • Cursuri
  • Cum să setezi copilului limite blânde, dar ferme

Curs Premium

None

Video

Video

Setare limite

6 Lessons

0% Not started

Imaginează-ți că treci cu maşina peste un pod pe timp de noapte.

Dacă podul nu are balustrade, vei conduce încet şi cu teamă. Dar dacă vezi balustradele de o parte şi de alta, poți conduce pe pod cu încredere şi uşurinţă. Aşa se simte un copil mic în privinţa limitelor din mediul său înconjurător.
Cei mici nu sunt moderaţi în ceea ce fac: iubesc cu pasiune, învaţă cu sete într-un ritm uimitor şi sunt porniţi să facă orice îi interesează.
Dar trec și prin perioade în care nu sunt ei înşişi. Comportamentul lor deraiază și încep să facă lucruri care nu funcţionează. În astfel de momente noi, părinții, ne aflăm într-o poziţie dificilă. Vrem să ne tratăm bine copiii, totuși ei nu cooperează.
Încercările noastre de a-i îndruma, parcă îi dezechilibrează şi mai tare.
La webinarul “Cum să setezi copilului limite bânde, dar ferme” organizat de Parentopolis afli de ce au nevoie copiii de limite și cum să îi ajuți să scape de sentimentele negative și să se întoarcă la gândirea rațională.
Când comportamentul copilului devine nerezonabil, are nevoie de limite ferme, dar blânde.
Vino la webinar și primești informaţii şi curajul de a încerca o modalitate nouă de a stabili aceste limite.
Află de ce sunt bune limitele de la Ruxandra Vasile, Instructor Certificat Hand in Hand Parenting.
Este mamă a trei copii minunați și înainte de a deveni părinte și-a construit o carieră în domeniul informației și a fost manager IT de succes. Acum studiază și psihologia pentru a ajuta cât mai mulți părinți, bunici și educatori să găsească drumul spre relații sănătoase, pline de bucurie si conectare cu copiii aflați în îngrijirea lor.

Cum să setezi copilului limite blânde, dar ferme

Follow

About the teacher

Vasile Ruxandra

Ruxandra Vasile, Instructor Certificat Hand in Hand Parenting.
Este mamă a trei copii minunați și înainte de a deveni părinte și-a construit o carieră în domeniul informației și a fost manager IT de succes. Acum studiază și psihologia pentru a ajuta cât mai mulți părinți, bunici și educatori să găsească drumul spre relații sănătoase, pline de bucurie si conectare cu copiii aflați în îngrijirea lor.{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>