Cum dezlipim copiii din fața ecranelor?

  • Cursuri
  • Cum dezlipim copiii din fața ecranelor?

Curs Premium

None

Guide

Guide

Copiii în epoca ecranelor

1 Lesson

0% Not started

Ecranele au devenit un fel de “suzetă modernă”. Calmează și liniștesc copiii, cu ele copiii mănâncă mai repede și tot ele reduc nevoia de atenție și supraveghere din partea părinților. Copii își găsesc refugiul și distracția în ecrane.

Dar ca orice lucru folosit prea mult, tehnologia poate dă dependență, iar copiii nu reacționează bine când li se interzice accesul la tehnologie.

De ce nu pot copiii să se desprindă de la ecrane?
De ce de cele mai multe ori încercarea de a închide tableta sau telefonul se lasă cu plâns și eventual cu țipete?
Ce se întâmplă cu copiii atunci când copiii se joacă pe tabletă sau telefon și nu sunt conectați cu părinții?

Cum dezlipim copiii din fața ecranelor?

Curs Premium

În cadrul acestui webinar vei găsi răspunsuri la următoarele întrebări: 1. De ce nu pot copiii să se desprindă de la ecrane? 2. De ce de cele mai multe ori încercarea de a închide tableta sau telefonul se lasă cu plâns și eventual cu țipete? 3. Ce se întâmplă cu copiii atunci când copiii se joacă pe tabletă sau telefon și nu sunt conectați cu părinții?

Video lesson

Follow

About the teacher

Vasile Ruxandra

Ruxandra Vasile, educator parental 

Instructor Certificat Hand in Hand Parenting, a studiat psihologia Copilului și Adolescentului pentru a putea veni în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă părinții și copiii. Își dorește să-i ajute pe aceștia să construiască relații apropiate și pline de conectare, în care nevoile fiecăruia sunt respectate.Consideră că felul în care relaționăm cu copiii este influențat de propriile noastre experiențe dificile și îi ajută pe părinți să identifice și să vindece bagajul emoțional și modelele de comportament care nu funcționează.{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>