7 meditații INSTANT pentru Iubire, Liniște & Creativitate

 • Cursuri
 • 7 meditații INSTANT pentru Iubire, Liniște & Creativitate

Curs Premium

None

Video/Text

Video/Text

Meditatii

10 Lessons

0% Not started

Ghid practic și eficient pentru echilibrarea corpului fizic, emoțional și mental.

Învață care este conexiunea între corpul fizic, gânduri și emoții și cum se influențează între ele.

Cum îți poți schimba viața în 7 minute


Acest program oferă o soluție rapidă și eficientă oricui vrea să-și rezolve provocările, să elimine blocajele și să-și deschidă inima pentru iubire.

Laura Hanganu este alături de tine prin 7 meditații pe care le poți face în confortul casei tale, stând pe canapea. 

Tot ce ai de făcut este să asculți aceste meditații, cu muzică specială, create pentru a elibera blocajele la un nivel profund. 


Ascultă aceste meditații atunci când:

  Îți dorești mai mulți bani, un job nou.

  Legături mai strânse cu familia și cu ceilalți.

  Vrei să ai mai multă energie și să te bucuri de viață.

  Simți că ai nevoie de mai multă creativitate și concentrare.

  Vrei să îți crești încrederea și stima de sine.

  Vrei să fii mai calm, mai entuziasmat și mai determinat. 

  Îți dorești să iubești și să fii iubit.


Aceste meditații te ajută să mergi la un nivel superior de înțelegere. Vei fi mai atent, mai prezent, mai concentrat pe ceea ce te interesează.

Muzica folosită pentru aceste meditatii are frecvențe speciale pentru activarea și echilibrarea fiecărei chakra.

Vei deveni conștient că poți lăsa în urmă lipsa comunicării, anxietatea, frica, teama de respingere și abandon, procrastinarea.

Fiecare meditație se adresează unei chakre, adică unui punct de putere din corpul tău.


Testimoniale

“Aceste meditații sunt o metodă minunată care mă ajută să mă relaxez și să-mi construiesc încrederea în mine.”

Carmen

„Vocea Laurei este caldă și îmi induce o stare de liniște și creativitate. Îmi vin o mulțime de idei!”

Maria

„Ador muzica acestor meditații! Cuvintele sunt simple, dar vii și puternice și îmi permit să mă conectez cu puterea mea interioară. Recomand tuturor celor care vor să își înceapă ziua cu intenții pozitive.”

George

„Meditațile pe care mi le dă Laura acționează la un nivel profund al minții și al sufletului meu. Sunt foarte recunoscătoare pentru darurile neașteptat de frumoase pe care le primesc de la Laura, iar aceste medițiile sunt doar o parte.”

Andreea

„Sunt impresionată de fiecare dată când ascult aceste meditații hipnotice și îmi vin mereu idei noi despre dezvoltarea mea ca femeie, ca om, ca mama

Roxana

Laura Hanganu

Ce vei avea de câștigat

 • Conștientizare

  Vei deveni conștient că poți lăsa în urmă lipsa comunicării, anxietatea, frica, teama de respingere și abandon, procrastinarea.

 • Înțelegere

  Identifici sursa piedicilor pe care ți le pui singur și care sunt fricile din spatele lor.

 • Soluționare

  Primești meditații, care te ajută să depășești piedicile.

  Muzica folosită pentru aceste meditații are frecvențe speciale pentru activarea și echilibrarea fiecărei chakre.

 • Creștere
  Aceste meditații te ajută să mergi la un nivel superior de înțelegere. Vei fi mai atent, mai prezent, mai concentrat pe ceea ce te interesează.
Laura Hanganu

Ai vrea să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi de unde să începi?

La baza acțiunii stă dorința.

Privește spre viitor și întrebă-te cum vrei să te simți, ce vrei să trăiești?

Conecteză-te cu acea simțire din viitor și creează prezentul.

Gândirea, simțirea și voința – ce gândesc, ce simt și ce vreau, sunt legate de centrii energetici din corpul nostru, centri pe care îi numim chakra.

Acești centri energetici fac legătura între corpul fizic, emoțional și mental, iar fiecare chakra este responsabilă cu câte un aspect al vieții noastre.

Chakrele 5, 6, 7 guvernează Rațiunea

Chakrele 3 și 4 guvernează Emoțiile

Chakrele 1 și 2 guvernează Voința.

Atunci când știi cum funcționezi este ușor să remediezi orice problemă sau provocare.

Înțelegerea chakrelor aduce multă claritate, echilibru, armonie și încredere. Vei știi că stă în puterea ta să faci față oricărei situații.

7 meditații INSTANT pentru Iubire, Liniște & Creativitate

Curs Premium

Chakra 1 este responsabilă cu Vitalitatea. Poți verifica nivelul tău de energie răspunzând la întrebări despre starea fizică și despre siguranța financiară.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 2 este responsabilă de Creativitate. Proiectele, experiențele, oamenii care te stimulează creativ (sau sexual) hrănesc aceasta chakră.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 3 este responsabilă de Voință și Putere personală. Îți sprijină acțiunile și scopurile pe termen lung sau scurt (scopul vieții sau scopul perioadei). Aici stă puterea pe care tu o aduci și o manifești în lume.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 4 este chakra inimii și este responsabilă de Iubire, Compasiune și Recunoștință. Iubirea de sine și iubirea pe care o manifești către ceilalți.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 5 este chakra gâtului și este responsabilă de Comunicarea și Expresia de Sine. Ideile și mesajul pe care dorești să îl transmiți lumii este mai clar și mai puternic atunci când această chakra este în echilibru.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 6 este cel de-al 3-lea ochi, care simbolizează Înțelepciunea și Cunoaștea Interioară. Cu cât este mai echilibrată, cu atât vei avea o viziune mai clară asupra lumii.

Video lesson

Curs Premium

Chakra 7 este conexiunea între Uman și Divin – fie că o numești conștiință, Univers, divinitate sau orice alt cuvânt folosești – această conexiune se poate manifesta atunci când ești calm, liniștit, în armonie și echilibru.

Video lesson

Curs Premium

Acțiunea Generează Energie și Abundență și îndepărtează blocajele.

Video lesson

Curs Premium

Preia autocontrolul asupra aspectelor din viața ta care cer atenție. Dobândește Măiestrie în arta de a trăi pe deplin. 21 DE ÎNTREBĂRI CARE TE AJUTĂ SĂ AFLI DE UNDE VIN BLOCAJELE Răspunzând la aceste întrebări vei reuși să te cunoști în profunzime.

Text lesson

Curs Premium

Fiecare zodie are o chakră dominantă care marchează, atât puterea cu care s-a născut, dar și temerile cu care se confruntă. Chakrele îți arată care sunt punctele tale forte și slăbiciunile și cum le poți folosi în avantajul tău. Îți arată pe unde pierzi puterea. Sunt un indicator foarte bun pentru cum te poți recalibra foarte rapid.

Text lesson

Follow

About the teacher

Laura Hanganu

„FERICIREA SE POATE OBȚINE PRIN ANTRENAREA MINȚII” Dalai Lama

Misiunea mea este să îi ghidez pe oameni să se elibereze de limitările, constrângerile și suferința din trecut. Să trăiască viața cu bucurie, fără teamă, cu îndrăzneală și să își manifeste întregul potențial care ne-a fost dat ca ființe umane. Să creeze un impact pozitiv asupra celor dragi. Să se bucure de viață.

Am trecut de-a lungul vieții prin mai multe transformări, dar schimbarea în atitudine pe care mi-a adus-o hipnoza a fost una fenomenală.
Cred că oamenii sunt extraodinari și capabili să facă lucruri mărețe.
Îmi place să îmi folosesc abilitățile și experiența pentru a face lumea un loc în care cu toții să trăim în pace, bucurie si armonie.
Potențialul oamenilor mă fascinează. Puterea interioară și transformarea către o viață cu sens și de succes, acestea sunt lucrurile care mă motivează.
Întotdeauna am fost captivată de mintea umană. Cum ne accesăm potențialul? Ce face diferența dintre a avea succes și a eșua? Cum ne putem conecta la un nivel profund, să transformăm visele în realitate?

Rapid Transformational Therapist (RTT)
Clinical Hypnotherapist
NLP Master Coach{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>