Înscrie-te în concurs, participă la tragerea la sorți și poți câștiga

acces gratuit la Cursul video "Somnul copilului. Provocări și soluții."

Kinderpedia împreună cu Parentropolis oferă acces gratuit pentru 10 părinți la cursul “Somnul copilului. Provocări și soluții”.


Pentru a participa la concurs:

1. Dă LIKE paginii de facebook Parentropolis

2. Completează formularul alăturat. Verifică apoi e-mailul și confirmă înscrierea la concurs. 

Începutul școlii aduce și schimbări în programul de somn al copiilor. Somnul dulce dintr-o dimineață ploioasă de toamnă face ca trezirea să fie dificilă, atât pentru părinți, cât mai ales pentru copii. Educatorii și profesorii încep programul la timp, iar somnoroșii pierd începutul de oră.

Părinții știu că dacă cel mic este obosit, se concentrează mai greu la școală și îi este mai greu să aibă rezultate bune. Un somn de calitate este esențial pentru succesul copiilor la școală. Dacă dorm bine, copiii au o stare de spirit și o capacitate de concentrare îmbunătățite. Somnul este, de asemenea, esențial pentru memorie - o parte importantă a învățării!


Cum poți să îți ajuți copilul să adoarmă mai ușor seara?

Află de la Ruxandra Vasile, educator parental din echipa Parentropolis, ce poți face pentru ca cel mic să se simtă conectat cu tine și să doarmă mai bine.

Înscrie-te între 12 și 15 septembrie pe pagina https://parentropolis.com/concurs-parentropolis-kinderpedia/ și participă la concurs.


Pe 16 septembrie vor fi extrase 10 premii ce constau în primirea accesului gratuit la cursul “Somnul copilului. Provocări și soluții”.
Verifică regulamentul concursului AICI.
>