Colțul de lectură Parentropolis

Tu ce dorință ai pentru Crăciun?

Ratonelul Puck cel Mic își dorește să primească... o scrisoare. Toată lumea primește, numai el nu are o scrisoare doar a lui, pe care să o pună pe pervaz.

Păsările, mesagerii pădurii, sunt foarte ocupate înaintea Crăciunului, iar Puck le privește cu nostalgie cum duc încolo și încoace mesajele locuitorilor pădurii.

Mama ratonelului află această dorință și are o soluție pentru ca Puck să primească scrisoarea așteptată.

În altă parte a pădurii există o pitulice care are și ea o mare dorință: să livreze cuiva o scrisoare adevarată!

Deși celelalte animale consideră că este prea mică și nu are putere să ducă la bun sfârșit o misiune atât de dificilă, cineva are totuși încredere în ea.

Citește despre așteptarea lui Puck cel Mic, despre aventurile pitulicei curajoase, dar și despre familie și Crăciun în “O mult așteptată scrisoare de Crăciun”, o carte numai bună de răsfoit în această perioadă.

Cartea a apărut la Didactica Publishing House, este cartonată, are 28 de pagini, iar vârsta recomandată este 3-7 ani.

Găsești peste 50 titluri cu tematica de Crăciun și un număr similar de cărți, jocuri și activități de Crăciun în colecția de Crăciun a editurii, care este acum la reducere aici.

DPH este o editură axată pe educație și pe copil. Cărțile apărute aici sunt atipice, supradimesionate, interactive, cu ilustrații superbe și te fac să descoperi lucruri noi cu fiecare pagină.

Vezi aici povestea pe care am citit-o pentru Editura Didactica Publishing House:

Cursul Gestionarea emoțiilor copilului pas cu pas te ajută să înțelegi de ce reacționează copiii așa cum reacționează și cum îi ghidezi pe tărâmul emoțiilor.


Ce părere ai? Lasă-ne un mesaj. 


>