October 28, 2021

...

vezi și...

Cursurile Noastre

Descoperă cursurile noastre pentru părinți, care te vor ajuta să clădești o relație armonioasă cu copilul tău. 

Echipa

Suntem trei mame și ne propunem să oferim în Parentropolis, ceea ce caută un părinte ore întregi, scotocind zeci de site-uri:  articole interesante, ghiduri pe diverse teme, materiale ajutătoare, printabile și cursuri realizate împreună cu experți în domenii diverse.

Parentropolis

andreea georgescu

New Parenting

Product Development

Sunt mama Emei și a lui Matei. De la ei am învățat, în cei 9 ani de când sunt mamă, mai mult decât în anii petrecuți la Facultatea de Psihologie. Ultimii 20 de ani i-am petrecut în domeniul resurselor umane. Sunt psiholog, expert în profilare psihologică, trainer, evaluator și consilier vocațional.

Parentropolis

laura ion

Digital Parenting

Product Development 

Sunt mama Ștefaniei și a lui Victor. Sunt trainer, consilier pentru dezvoltare personală, consilier pentru siguranța copiilor in mediul online și analyst de business.  Sunt pasioanata de tehnologia digitalăsi studiez impactul pe care aceasta îl poate avea asupra copiilor.

Parentropolis

oana hagiescu

Digital Copywriter 

Sunt mama Alexei, care mi-a schimbat total cariera. După 20 de ani petrecuți la PRO TV, ca reporter, producător de știri și la alte emisiuni, am decis să mă înconjor de lucruri frumoase. Așa am început să scriu despre ceea ce mă pasionează cel mai mult: copiii. 

Ai o întrebare?

Te rugăm să completezi 

formularul de mai jos. 

First Name
Email Address
Message
0 of 350
>