De ce să comunici mai bine cu copilul tău?

Cuvintele pe care le folosești când vorbești cu copilul tău au rezultate garantate 100%. Bune sau... mai puțin bune.

De ce? Deoarece copilul te percepe ca pe o AUTORITATE și absoarbe (chiar dacă vrea, chiar dacă nu vrea) tot ce îi spui TU.

Schimbarea este bună! Schimbă cuvintele, schimbă lumea în care trăiești!

Îți schimbi șosetele în fiecare zi, așa este?

La fel poți schimba și cuvintele pe care le folosești pentru a avea o minte curată și limpede. Doar așa îi vei putea insufla copilului tău credința subconștientă că nu există eroare, există doar învățare.

În ce constă provocarea?

3 întâlniri online

Sesiuni pe platforma Zoom, de câte 20 de minute.

3 soluții simple 

Idei pe care le înveți rapid și pe care le pui în practică imediat.

Comunicare mai clară 

Claritate în mesajele cu copilul, după acest challenge. 

Echipa

Laura Hanganu/ hipnoterapeut/ NLP coach 

Oana Hagiescu /jurnalist/ moderator

Laura Ion/ trainer /moderator

Laura Hanganu te va ghida în toate aceste întâlniri.

A trecut de-a lungul vieții prin mai multe transformări, dar schimbarea în atitudine pe care i-a adus-o hipnoza a fost una fenomenală.

Crede că oamenii sunt extraordinari și capabili să facă lucruri mărețe. Darul ei este ca vede strălucirea în oameni și îi ajută să o scoată la lumină.

Formări:

Rapid Transformational Therapist
Clinical Hypnotherapist
NLP Coach

Cuvintele creează convingeri limitative

Cuvintele de vibrație joasă creează gânduri și emoții de vibrație joasă, iar aceasta nu este benefică. Adesea, acestea devin atât de familiare, încât nici măcar nu mai ești conștient de ele.

etichete scris1

Fără să fii conștient, transmiți aceste idei copilului tău, care este ca un burete care absoarbe informația care îl înconjoară.

Așa cum alegi ce mănâncă, cu ce se îmbracă sau la ce programe TV are voie să se uite, așa este bine să alegi cuvintele pe care le folosești atunci când vorbești cu el și... despre el. 

Etichetele pe care le folosești acum la adresa copilului tău se pot lipi de el toată viața.

În schimb, etichetele pozitive schimbă nu doar vocabularul, dar și percepția, iar în final vor schimba și acțiunile.

Îi spui copilului aceste cuvinte?

Dar dacă le-ai înlocui cu acestea?

Alegerea aduce libertate de exprimare

  • Puterea intenției – Cum vreau să fie copilul meu ca adult și ce are nevoie acum?
  • Cuvintele și stima de sine -  Se spune că, cuvintele reprezintă doar 7% dintr-un mesaj. Restul este limbajul corpului. DAR cuvintele pe care ți le spui TU ȚIE generează 100% din rezultate.
  • Cuvântul de atenționare – învață-ți copilul să aleagă un cuvânt pe care să ți-l spună atunci când nu îi place cum îi vorbești. La fel, și tu alege un cuvânt care exprimă nemulțumirea față de o situație.
  • Schimbarea este bună! Schimbă cuvintele, schimbă lumea în care trăiești.

Ce spun oamenii despre

Laura Hanganu

Abia acum înțeleg ce îmi spunea Laura în ședințe că “mintea învață prin repetiție”. Observ că am gânduri pe care nu le aveam înainte. Gânduri de bine, de deschidere, caut experiențe noi, am cunoscut altfel de oameni și nu mai stau deoparte. Parcă pășesc în viața unui nou EU. Îmi place!

MIHAI

De când am început să lucrez cu Laura, viața mea s-a tranformat și toată lumea îmi spune că, de fapt, asta este adevărata Cristina. Eram sceptică atunci când am mers la hipnoză, dar acum nu aș mai face alt fel de terapie, pentru că totul se întâmplă foarte repede. Îmi re-clădesc viața așa cum vreau eu, nu cum credeam că trebuie.

Cristina

Mă minunez zilnic de ceea ce am putut realiza de când lucrăm împreună. Am slăbit, știu să vorbesc cu mine, îmi aleg toate cuvintele cu grijă, mă încurajez și îmi spun numai de bine.

Diana

Ingredientele noastre secrete

Neuroștiință

Vei putea observa schimbări eficiente și rapide deoarece Laura Hanganu combină principii din hipnoză, psihologie, programare neurolingvistică (NLP) și terapie cognitiv comportamentală.

Redefinire

Prin redefinirea convingerilor, valorilor, obiceiurilor vei produce o schimbare psihologică și emoțională extraordinară.

Armonie

 Se formează noi convingeri, care susțin o viață armonioasă și începe procesul de transformare pentru tine și copilul tău.

Blog
>