De câte ori ți-ai dorit să ai un manual de utilizare pentru copilul tău?

Să știi de ce plânge când plânge, să știi cum să îi spui lucrurile în așa fel încât să aveți o relație sănătoasă, să știi cum să îl înveți despre lumea din jur ca să crească armonios.

Acest manual nu există însă, deși ar fi cerere uriașă pe piață!

Parentropolis

Există frânturi de informații, cursuri incomplete și multe "tradiții". Ai auzit și tu, cu siguranță, de la rude sau prieteni: "lasă-l să plângă că așa se descurcă", "nu îl lua în brațe că se învață" sau lucruri asemănătoare.

Noi am alcătuit...  nu chiar un ghid de utilizare al copilului, dar un eBook care poate fi de mare ajutor părinților.

Ghidul

"Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe"

Un material documentat de psihologul, Andreea Georgescu, cu explicații teoretice despre emoțiile umane, dar și cu exemple de jocuri și interacțiuni pe care le poți face cu copilul tău.  

Parentropolis

Vei putea să înțelegi mai bine emoțiile tale și mai apoi să îl ghidezi pe cel mic să le descopere pe ale lui. 

Ideile practice din eBook vor întări relația pe care o ai cu copilul tău, iar el va putea să își recunoască și să își gestioneze mai bine emoțiile. Prin joacă și cu blândețe!

Știai că interesul este o emoție? Sau că adorația este pe această listă?

Cum îi cultivi copilului gusturile și îl ajuți să treacă peste dezgustul provocat de anumite mâncăruri? Pentru că și dezgustul este o emoție.

Cum îl înveți că nu este în regulă să spună "ce urât miroase" când cineva tocmai a ieșit din baie, să zicem? Află cum să îi vorbești despre jenă.

Parentropolis
Parentropolis

Cu ajutorul ghidului „Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe” vei descoperi, în primul rând multe lucruri despre tine.

Din experiența psihologului Andreea Georgescu de peste 20 de ani în educarea adulților, cele mai dinamice cursuri și ateliere alese de adulți sunt cele legate de inteligență emoțională și gestionarea conflictelor. Atât de multe aha-uri se generează și atât de mult simt adulții că evoluează după aceste cursuri, încât fuga de emoții și conflict nu mai reprezintă o opțiune. 

Consideră acest ghid și o oportunitate pentru tine să descoperi valențe care te vor ajuta să-ți schimbi perspectiva și încrederea în forțe proprii.

În plus ghidul cuprinde și idei de joacă și de conectare, adaptate fiecărei situații în parte.

Și vei ști ce să spui când copilul este trist o perioadă îndelungată, când să te îngrijorezi, dar și cum să râdeți și să sărbătoriți un triumf.


Este wow!
Clar, concis și la subiect.

Iar exercițiile practice sunt întâi pentru noi, oamenii mari,

de calibrare, apoi pentru copii. 

Am descoperit atâtea despre mine, iar acum este mai ușor

să mă joc cu cei mici, știind

ce anume să fac pentru ca ei să își însușească aceste noțiuni.


Monica I. București

Nici nu știam că sunt atâtea emoții. A fost un exercițiu bun

să fac aceste exerciții pentru mine însămi și apoi mi-a fost mai ușor să îl ajut pe cel mic să identifice emoțiile. Preferatul lui este cel în care planificăm activități pentru weekend, pentru a menține entuziasmul fiecărui membru al familiei.


Mirela O. - București

Un ghid complet și jucăuș în egală măsură. Este un bun instrument care implică toată familia. Ne conectăm făcând exercițiile împreună. Îmi este mai ușor să recunosc emoțiile celui mic. Este ca și cum am instalat o aplicație de identificare a emoțiilor la copii.

Mulțumesc pentru cadoul de la final, cel rezervat părinților! 


Iuliana P. - BucureștiEu credeam că emoțiile sunt fie bune, fie rele. Nu mi-am imaginat niciodată că pot să mă cunosc mai bine fiind atent la emoțiile mele. Iar acum îmi este mai ușor să ma joc și cu cel mic pe baza lor. Ghidul ajută la dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului, dar chiar și a mea.


Maria D. București

Cea mai buna achiziție. Am un plan de activități pentru cel puțin o lună, urmând indicațiile din eBook.

Cea mai mare surpriză a mea

a fost că nici eu nu recunoșteam  toate aceste emoții.


Diana T. - București

Ideile de joacă din eBook sunt geniale. Cele legate de rutina de somn sunt preferatele noastre. Abia aștept să cumpăr cursul despre emoții, dacă din acest eBook am învățat atâtea despre mine și despre copilul meu. 


Cornelia A. - Ploiești

Întrebări frecvente

Este sigură plata cu cardul?

Siguranța și securitatea stau la baza efectuării plăților, așadar toate informațiile introduse pe Parentropolis sunt criptate SSL. Poți trimite astfel date confidențiale, cum ar fi informațiile de card bancar (nume deținător, număr, dată expirare, cod securitate), către un website, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea. Parentropolis trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului tău.

Cum pot accesa ghidul?

Programul poate fi accesat ORICÂND, DE PE ORICE DEVICE conectat la internet. Vei primi pe mail acces la platformă, imediat după confirmarea plății și crearea parolei de acces.

Cui se adresează este acest ghid?

Ghidul "Emoțiile, cum să le recunoști și cum să îl ajuți pe copilul tău să le învețe" este pentru tine dacă ești părinte și vrei să înțelegi mai bine emoțiile tale și apoi să îl ghidezi pe cel mic să le descopere pe ale lui. Ideile practice din eBook vor întări relația pe care o ai cu copilul tău, iar el va putea să își recunoască și să își gestioneze mai bine emoțiile. Prin joacă și cu blândețe.


 

Cum vă pot contacta pentru detalii?

Găsiți datele de contact pe https://parentropolis.com/ sau ne poți contacta la adresa de e-mail hello@parentropolis.com.

 

Ce se întâmplă când comand eBookul?

 1. 1
  Apasă pe butonul Cumpără ghidul.
 2. 2
  Vei fi direcționat către o pagină sigură pentru efectuarea plății.
 3. 3
  După efectuarea plății vei primi automat pe email link-ul pentru a genera parola.
 4. 4
  Accesează pagina https://parentropolis.com/ și selectează Login pentru a primi acces la program.
Copyright by Parentropolis 2019 - All Rights Reserved.Privacy policy
>